Douglas Lindelöw

Douglas Lindelöw är en framgångsrik hoppryttare och en av våra stolta ambassadörer! Han har sin bas i Skåne där han har flera lovande och högpresterande hästar. Douglas är känd för sina otroliga egenskaper till häst och har uppnått många topplaceringar i internationella tävlingar. Han är känd för sitt hårda arbete, engagemang och enastående skicklighet när det kommer till hästar och ridning. Han har verkligen en förmåga att ta fram det bästa ur sina hästar! Med sin talang, erfarenhet och passion för sporten är Douglas en riktigt värdefull ambassadör för Amazona Sueca!


DOUGLAS STIL

Douglas är en av våra mest stilrena ryttare och gillar att klä sig i färger som marinblått, svart och brunt. Han är också en av våra första hoppryttare att välja ridstövlar med snörning och det har snabbt blivit en favorit. Det viktigaste när det kommer till ridstövlar för Douglas är att han vill att de ska vara lätta, bekväma och flexibla. Därför utvecklade vi ett tunnare innerfoder till ridstövlarna för att se till att Douglas får den känsla han vill ha i sadeln.


DOUGLAS FAVORITPRODUKTER

Mina favoritstövlar är dels fårskinnsfodrade Rita vinterridstövlar. De är suveräna att ha på vintern då de värmer skönt utan att bli klumpiga. Modellen på Rita gör att man behåller den smidiga ridkänslan. Annars är det mina Santiago hoppstövlar som är otroligt mjuka och tunna i lädret, precis som jag vill ha det. Det skapar den bästa känslan när man rider och de formar sig snabbt efter min kropp. Ytterligare en favoritprodukt är Tote Bagen, den har oändliga användningsområden och är alltid bra att ha till hands oavsett situation.DOUGLAS TIPS FÖR ATT BLI EN BÄTTRE RYTTARE

  • Ha tålamod! I allt från under ditt ridpass till långsiktig utveckling och planering. Och självklart i all hantering med din häst.
  • Följ din röda tråd i ridningen. Ta hjälp av tränare som passar i din linje och hur du vill rida.
  • Var din egen tränare när du rider själv och kom ihåg vad din tränare har sagt.
  • Skapa ett nära band med din häst även vid sidan av ridningen. Var uppmärksam på hur hästen mår och hur den ser ut i kroppen.
  • Jobba stenhårt!

Douglas Lindelöw

SHOP THE LOOK

Shop

Douglas look

Douglas Lindelöw

info om douglas