Buy 1 get 1 half price!

Buy 1 get 1 half price fortsätter tills vidare!

Tidigare firade vi Celeris 10 år och vi har nu bestämt att vi kommer att förlänga detta erbjudande tills vidare. Erbjudandet har varit oerhört populärt och det svåraste beslutet är ju trots allt hur man ska kunna landa i att beställa bara ett par stövlar i en enda design. Vi är så tacksamma och glada för alla ni härliga kunder och vänner som har följt oss på den här resan och nu vill vi ge tillbaka till er!

Måttbeställ 2 par ridstövlar, med 2 par sporremmar och 2 stövelväskor och få ett av paren för halva priset!

Vill du köpa jodhpurs får du ett andra par för halva priset och om du vill beställa chaps får du dina matchande jodhpurs för halva priset.

Ett av de svåraste valen när man ska beställa stövlar är att bestämma hur de ska se ut. Vilken design ska jag välja? Och vilka färger? Det finns ju så många snygga alternativ och det här erbjudandet gör allt så mycket lättare eftersom du nu förmånligt kan välja två designs.

Du kan också välja ett par träningsstövlar och ett par tävlingsstövlar eller ett par stövlar för sommarhalvåret och ett par fårskinnsfodrade stövlar för våra kallare dagar.

Om du har fler frågor eller funderingar, tveka inte att boka in ett virtuellt Zoom-möte med oss så hjälper vi dig mer än gärna.

HUR BESTÄLLER MAN?

Uppge koden B1G150 

 NÅGRA SAKER TILL

  • Erbjudandet gäller för samma person och kan inte delas med en vän.
  • Du kan välja mellan alla våra olika modeller och färger för båda paren.
  • Vid beställning debiteras depositionen 3500 kr + 1750 kr, resten betalas i samband med att stövlarna levereras.
  • Erbjudanden gäller tills vidare

Happy designing & shopping,
önskar Team Amazona