Varmt välkommen att boka din exklusiva måttagning med oss antingen i vårt showroom på Värtavägen 72 i Stockholm, på något pop-up event, en mässa eller digitalt. Vi ser fram emot att ge dig vårt fulla fokus och hjälpa dig både med måttagningen samt hela designprocessen av dina nya drömridstövlar. 
Måttagningen varar i en timme vilket kan tyckas är länge, men tiden går fort när man har roligt och vips har timmen gått, därför är det viktigt att du kommer väl förberedd och har tagit ställning till vissa saker innan. Spana in alla förberedelser du behöver göra innan vi ses!

 Har du några fler frågor? Maila till oss på info@amazonasueca.com annars återkommer vi till dig när du har bokat din tid, om dina förberedelser inför att vi ska ses.

The Tall Boot Guide

Ridstövelguiden

  Med över femton års erfarenhet av måttsydda ridstövlar och att ha hjälpt tusentals olika ryttare med skräddarsydda ridstövlar har jag blivi...

Läs mer
Let´s talk about TOES!

Let´s talk about TOES!

LET´S TALK ABOUT TOES! När du väl har bestämt dig för vilken modell och färg du vill ha på dina nya Celeris ridstövlar, är det dags att välja di...

Läs mer