Jeanna Högberg X AS

Jeanna Högberg är en av våra fantastiska ambassadörer som är bland topp 50 på världsrankingen av dressyrryttare! Bakom sig har hon en framgångsrik internationell tävlingskarriär med många placeringar. Senast en silvermedalj i unghäst-VM 2022. Jeanna har sin bas på en gård utanför Enköping där hon bor med sin familj. Hon driver även ett eget varumärke som heter By Jeanna där fokus ligger på snygga tävlingstoppar som kan användas vid alla tillfällen.

Jeanna är en sann förebild och inspirerar ryttare på alla nivåer med sin syn på hästar och hennes framgång på tävlingsbanan. Med hennes erfarenhet så värdesätter vi hennes input och feedback på våra produkter högt. Hennes engagemang, exceptionella ridkunskaper och kärleken till hästar gör henne till en idealisk ambassadör för Amazona Sueca!


JEANNAS STIL

Jeanna är verkligen en sann trendsättare och låg i framkant med Bia ridstövlar i ljusbrunt som sedan dess varit en stor favorit hos många av våra kunder. Efter många år i våra stövlar har Jeanna lyckats hitta på en hel del olika design, hennes senaste tillskott är ett par härliga Bia Dressage i brun gecco.

Kollektionens namn

Shop

Jeannas look