Hur du når dina mål under 2022!

Vi är redan tio dagar in på det nya året och än så länge verkar 2022 vara ett bra år. Du kan göra det ännu bättre genom att du sätter upp tydliga mål och visioner. Om du ännu inte har gjort det är det inte för sent - börja med att 

My Goals 2022

My Action List Goals 2022

Börja med ett tomt papper där du skriver ner en önskelista på allt du vill ha eller vill uppnå i livet, det kan vara stort som smått. Vad vill du med ditt liv?Eller vad vill du med din ridning och din häst? Eller vill du kanske köpa en ny häst, tävla på en högre nivå, träna mer, lära dig något nytt, läsa mer böcker, starta en business, äta mer frukt, få fler vänner eller kanske bara utmana dig själv inom något? Du väljer själv och det kan såklart vara vad som helst.
Skriv bara ner allt utan att tänka realistisk kring hur du ska kunna uppnå dem. Drömmer du om en egen hästgård med 20 boxar och ridhus? Skriv ner det!

När önskelistan är klar ska du välja ut de tio saker som känns allra viktigast för dig! Skriv sen ner dem i listan och börja fundera på VARFÖR och HUR du ska uppnå dem. När du vet ditt varför kommer målen att kännas viktigare och lättare att uppnå.

Nästa steg är att börja med din actionlista, tänk bakifrån vad du behöver börja göra idag, imorgon och nästa vecka för att närma dig ditt mål.
Jobba sen med listorna varje dag, bocka av actions du har gjort och lägg till nya actions hela tiden med ditt mål i fokus.
Printa ut din mållista och sätt upp den på olika ställen, så du ser och läser den varje dag, på kylskåpet, i sadelkammaren, på kontoret och vid sängen.

Här kan du även ladda ner en bakgrundsbild till din mobil när du kan fylla i dina mål och ha den som en påminnelse.

My Goals Mina mål 2022

Dream Big and Work Hard and repeat your new actions and they will become your new habits!
xxx
Johanna Ljungmark
 

Skriv en kommentar

Alla kommentarer modereras innan publicering