"Kunde inte varit mer nöjd med mina nya skor från Amazona Sueca! Stort tack till er som förgyller våra fötter med stil!"

- Emma Falk, fd hästskötare Jeanna Högberg

"Precis fått mina helt underbara stövlar från Amazona Sueca i modellen Bia och jag är så nöjd. Snygga, passar super och kvalitén känns riktigt bra! Vad mer kan man önska. Super service när det gäller all kontakt."

- Malin Nilsson, beridare hos Patrik Kittel

"Har haft mina ursnygga stövlar ifrån Amazona Sueca i några månader nu och blir bara mer och mer nöjd för varje gång jag använder dom! Toppenkvalité & grym passform!"

- Daniel Bjärving, 

"Har precis fått mina fina stövlar, sitter som en smäck och sen har jag två par otroligt snygga och bekväma jodhpurs!"

- Nina Hoffman Küppers, 

"Jag älskar mina stövlar i modellen BIA. Sköna, bra kvalité och dessutom stört snygga!!! Jodhpursen är en klar favorit. Snygga till allt från jeansen till stallet och tävling."

- Emma Mattisdotter, 

"Köpte mina helt underbara stövlar för 7 år sedan och dom ser fortfarande helt nya ut. Inte ens dragkedjan har jag behövt byta!"

- Ronja Snickars

"Super service, jättetrevligt bemötande, så nöjd!"

- Malin Lamell

"Har 3 kängor. Alla sitter perfekt och är supersnygga. Passar till både vardag och fest."

- Josefine Kjellgren, Stockholm

"Ursköna och snygga jodphurs!!"

- Johanna Walden, Lidköping

"Älskar mina kängor. Sköna, snygga och bra kvalité."

- Emma Wennerström, Stockholm

"Katarina Jivemo heter jag, 30 år gammal och bor i Nora. Är C-tränare i dressyr och hästutbildare. Rider i regel flera hästar om dagen. Använder Amazona Suecas stövlar både till vardags och vid tävling. Ställer höga krav på min utrustning, eftersom det är något jag använder flera timmar dagligen. Fin kvalitet, snygga, bra passform och sköna från dag ett! Kan absolut rekommendera dessa stövlar! Jag är en supernöjd kund!”

Katarina Jivemo, Nora

"Är otroligt nöjd över mina fantastiskt snygga brasilianska ridstövlar från Amazona Sueca. Måttbeställda precis efter mig, sitter som en smäck! Vill ni ha en elegant och bra ridstövel kan jag varmt rekommendera dessa!!”

Marie-Sofie Persson, Katrineholm

"Använder mina jodhpurs flitigt varje dag och är jättenöjd. Inte nog med att de är snygga och unika, de är också mycket bekväma.”

Julia Gustafsson, Katrineholm

"Är jättenöjd med mina nya svarta Mistral! Snygga både till kjol och byxor, och supersköna att gå i. De får inte tjänstgöra i stallet än. Köpte de brasilianska stövlarna när Amazona Sueca först startade och de har hållit sig väldigt bra trots dagligt användande. Precis som skorna är de väldigt sköna att gå i på en gång. Har inte behövt byta blixtlås eller förstärka baksidan som jag behövde på de måttbeställda från Königs efter ngt år.”

Cecilia Nordström, Stockholm

"Jag älskar min bruna från Brasilien och längtar efter mina svart från Portugal!! Joddisarna (röda och krokodil) används flitigt till vardags ”

Lili Hofbauer, Strängnäs

"Mina skor har varit över förväntan! God kvalitet, håller passformen och tillräckligt robust för att kunna användas våra tre kallare årstider. Rekommenderas!”

Daniel Nordskott, Stockholm

"Jag var nog en av de första som beställde mina ridstövlar av Amazona Sueca för flera år sedan och så här fina är de idag. De har allt jag kan önska av en ridstövel: snygga, perfekt passform och sköna att använda från dag ett och som bonus har de varit extremt lättskötta.

Första halvåret såg de helt nya ut efter att jag bara borstat bort sanden från sulan och torkat av med lite fuktig trasa. Jag kan nog räkna antalet gånger jag putsat med skokräm för att “blanka upp” dem på mina fingrar!”

Sofia Alvsommar, Kavaljerskusk vid Kungliga Hovstallet, Stockholm

"Superfina jodhpurs!! Jättenöjd! Snygga, bekväma och super finish! Välgjorda!”

Adriana Zonari, Brunslöv

"Jag har två par måttbeställda Brasilianska ridstövlar som jag trivs toppenbra med och som jag ofta får komplimanger för. Har även ett par handsydda Joana, de är både snygga och bekväma :)”

Rebecca Bejrum, Båstads RK

Har även du något att säga om Amazona Sueca och våra produkter? - skicka ett mail till info@amazonasueca.com

The Tall Boot Guide

The Tall Boot Guide

  With over fifteen years experience of custom tall boot helping thousands and thousands of riders with their boots, I have become the boot geek I...

Read more
Let´s talk about TOES!

Let´s talk about TOES!

LET´S TALK ABOUT TOES! When you have decided which model and colors you want you need to choose the right toe style for you. Look into our guide to...

Read more